درخواست صدور سند مالکیت ✔️ سامانه ثبت ملک
درخواست صدور سند مالکیت
صدور سند مالکیت
در جهت اجرای قانون تعیین تکلیف وضعیت اراضی و ساختمان های فاقد سند رسمی، سامانه ای به منظور ثبت درخواست صدور سند مالکیت به وجود آمده که متقاضیان می توانند با مراجعه به این سامانه و با ارائه مدارک و مشخصات، درخواست صدور سند مالکیت برای ملک خود ثبت نموده و سند رسمی دریافت نمایند.
سامانه ثبت نام درخواست صدور سند مالکیت / سامانه درخواست صدور سند مالکیت
در راستای اجرای قانون تعیین تکلیف وضعیت ثبتی اراضی و ساختمان های فاقد سند رسمی، سامانه ثبت الکترونیکی پذیرش درخواست صدور سند مالکیت، ایجاد شد که زیرمجموعه سازمان ثبت اسناد و املاک کشور می باشد و متقاضیان می توانند با مراجعه به این سامانه، درخواست خود را مبنی بر صدور سند مالکیت ثبت نمایند.
ثبت درخواست صدور سند مالکیت
جهت ثبت درخواست صدور سند مالکیت، ابتدا وارد سایت ثبت ملک شوید. در صفحه اصلی سایت، درخواست پذیرش جدید را انتخاب کنید. توافقنامه استفاده از قانون را مطالعه کنید و اگر شرایط درج شده را دارا هستید، تیک گزینه ” حائز شرایط درج شده می باشم ” را بزنید و سپس تایید را کلیک کنید.
سپس در مرحله بعد، فرم تقاضانامه را تکمیل نمایید. مشخصات متقاضی ( شخص حقیقی/شخص حقوقی) ، محل وقوع و مشخصات ثبتی ملک، موضوع مورد درخواست و مشخصات دفترخانه ثبت کننده را وارد کنید. در انتها ثبت و ادامه را کلیک کنید.
در صورت صحت اطلاعات ثبت شده، به مرحله ورود به سامانه هدایت می شوید.
به قسمت مدارک رفته و فایل مدارک خواسته شده را بارگذاری کنید و دکمه ذخیره مدرک را کلیک کنید. سپس به مرحله پرداخت رفته و مبلغ ۵۰۰.۰۰۰ ریال بابت ثبت هزینه تقاضا در سامانه پرداخت کنید.
سپس در مرحله بعد، وارد قسمت چاپ اطلاعات می شوید. در این صفخه فرم پذیرش درخواست صدور سند مالکیت را مشاهده می کنید که باید آن را پرینت گرفنه و پس از امضا و اثر انگشت، با پست سفارشی به واحد ثبتی موردنظر ارسال کنید.
پس از ارسال، کد ۲۰ رقمی پست سفارشی مرسوله و تاریخ ارائه به اداره پست را وارد کرده و دکمه ” ثبت نهایی و دریافت شماره پرونده ” را بزنید.
!!! جهت پیگیری وضعیت درخواست خود، شماره پرونده را نیاز خواهید داشت.
درخواست صدور سند تک برگ
متقاضیان می توانند جهت درخواست صدور سند تک برگ، هم به صورت غیر حضوری و از طریق سایت ثبت من اقدام نمایند. و هم به صورت حضوری با مراجعه به دفتر اسناد رسمی.
لازم به ذکر است که متقاضیانی که سند دفترچه ای یا منگوله دار دارند و می خواهند سند خود را تک برگ کنند، تنها با مراجعه حضوری و طی کردن مراحل صدور سند تک برگ، می توانند اقدام به دریافت سند مالکیت نمایند.
مطالعه بیشتر : تبدیل سند دفترچه ای به سند تک برگ
مدارک موردنیاز برای ثبت درخواست صدور سند مالکیت
🔹 کپی برابر اصل صفحه اول شناسنامه و تصویر کارت ملی متقاضی حقیقی (یا نماینده اشخاص حقوقی)
🔹 کپی برابر اصل مدرک دال بر نمایندگی وی (در صورت وجود نماینده)
🔹 کپی برابر اصل اساسنامه (برای اشخاص حقوقی)
🔹 کپی برابر اصل مبایعه نامه (در صورتی که نوع مالکیت خریداری ، عادی باشد)
🔹 کپی برابر اصل سند مالکیت مشاعی (در صورتی که نوع مالکیت خریداری ، مشاعی باشد) عبارتند از: کپی برابر اصل صفحه دوم و سوم سند مالکیت (اطلاعات ملک و مالک) ، کپی برابر اصل صفحه چهارم سند مالکیت (حدود ملک) ، کپی برابر اصل آخرین صفحه نقل و انتقالات (در صورت انتقال) ، کپی برابر اصل صفحه دوم و سوم سند مالکیت (اطلاعات ملک و مالک) ، کپی برابر اصل صفحه چهارم سند مالکیت (حدود ملک) ، کپی برابر اصل آخرین صفحه نقل و انتقالات (در صورت انتقال)
🔹 نسخه چاپی تقاضانامه (که فاقد هر گونه خطا باشد)
🔹 اصل فیش بانکی پرداخت هزینه تقاضا نامه به مبلغ ۵۰.۰۰۰ ریال به شماره حساب ۲۱۷۱۳۲۸۰۱۷۰۰۹ بانک ملی ایران به نام صاحب حساب سازمان ثبت اسناد و املاک کشور(در صورتی که از طریق درگاه اینترنتی این مبلغ را گرداخت نموده اید نیازی به ارائه این فیش بانکی نیست)
🔹 فرم تکمیل شده گواهی تعیین مختصات ملک
پیگیری صدور سند مالکیت با کد ملی و شماره پرونده
برای اطلاع از پرونده و پیگیری روند درخواست خود، به سایت ثبت ملک مراجعه کرده و گزینه ” اطلاع رسانی پرونده ” را انتخاب کنید. سپس شماره پرونده که در مرحله ثبت درخواست دریافت کرده بودید ، کدملی خود و کدامنیتی را وارد کرده و دکمه ورود را بزنید.
پس از اتمام این مراحل ، تا ظرف ۲۰ روز کارشناسان اداره ثبت به محل ملک شما آمده و پس از بررسی، صورت جلسه ای تهیه می کنند و آن را به امضای مالک و چهار نفر از معتمدین آن محل می رسانند.
سپس نتیجه رای دبیرخانه هیئت قانون تعیین تکلیف اراضی فاقد سند رسمی در یکی از روزنامه های کثیرالانتشار منتشر می شود و در صورتی که اعتراضی بر آن وارد نباشد، دبیرخانه مذکور اقدام به صدور سند مالکیت برای شما می کند.
‼️ مقالات املاک | فرابلاگ ، مجله تخصصی برای آموزش مشاوران املاک
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.