دفتر مشتری املاک ✔️
دفتر مشتری املاک
دفتر مشتری املاک چیست / دفتر متقاضی املاک چیست
دفتر مشتری یا دفتر متقاضی املاک، دفتری است برای ثبت مشتری هایتان که باید به راحتی قابل حمل باشد و در جیبتان جا شود. زمانی که به کارشناسی می روید حتما همراه خود داشته باشید که بعد از کارشناسی کردن فایل ها بتوانید چک کنید که این فایل مناسب کدام یک از مشتری هایتان است که به او معرفی کنید. بنابراین سریع با مشتری تماس گرفته و می گویید که با توجه به خواسته و بودجه تان فایلی موجود دارم و قبل از همکارانتان قرار بازدید را هماهنگ کنید.
در دفتر مشتری املاک حتما توضیحات و خواسته متقاضی را کامل و دقیق یادداشت کنید و با دست پر به استقبال مشتری بروید تا وقتی با او تماس می گیرید حتما بتوانید قرار بازدید را فیکس کنید.
مثلا تعداد طبقه ای که می خواهد، متراژی که مدنظرش هست، بودجه ای که دارد، سن بنا و هرآنچه که نیاز دارد …
اگر نمی دانید که با کدام مشتری کار کنید و کدام مشتری را رها کنید، یا دسته بندی و اولویت بندی مشتری هایتان را بلد نیستید حتما تا انتهای مقاله با ما همراه باشید…
ثبت مشتری ها در دفتر مشتری املاک
برای ثبت متقاضی جدید در دفتر مشتری املاک باید تمام توضیحات و خواسته های متقاضی را کامل و دقیق ثبت کنید تا در صورت موجود شدن فایل متناسب با خواسته هایش بتوانید با او تماس گرفته و قرار بازدید را هماهنگ کنید.
برای مثال اطلاعاتی که باید از خواسته های متقاضی ثبت کنید عبارت اند از :
نام و نام خانوادگی، شماره تماس، حداکثر بودجه، حداقل متراژ، محله موردنظر، سن بنای درخواستی، تعداد خواب موردنظر، حداکثر واحد، حداکثر طبقه، اولویت بندی امکانات پارکینگ انباری و آسانسور، امکانات خاص مثل هتلینگ شوتینگ امکانات آبی لابی و لابی من و …
دسته بندی مشتری ها در دفتر مشتری املاک
دسته بندی مشتری ها را بر اساس بودجه و متراژ خرید آنها انجام دهید. برای مثال اگر قرار است دسته بندی را بر اساس بودجه انجام دهید، متقاضی های زیر ۳ میلیارد، متقاضی های تا ۴ میلیارد، تا ۵ میلیارد و بالای ۵ میلیارد را به صورت جداگانه دسته بندی کنید.
و اگر قرار است بر اساس متراژ مدنظر آنها دسته بندی کنید، به این صورت خواهد بود: ۱ خواب، تا ۷۰ متر ۲ خواب، تا ۱۰۰ متر، بالای ۱۰۰ متر …
اولویت بندی مشتری ها در دفتر مشتری املاک
برای اینکه بدانید به کدام مشتری باید بازدید بدهید و کدام مشتری را رها کنید و برای جلوگیری از اتلاف وقت و انرژی تان، باید متقاضی ها را اولویت بندی کنید. در واقع به متقاضی هایی که خریدار واقعی هستند بازدید بدهید و متقاضی هایی که خریدار نیستند را رها کنید.
برای درک بهتر یک مثال بزنیم:
فرض کنید که بازار تورمی هست و قیمت مسکن روز به روز در حال افزایش هست. در این بازار متقاضی به دنبال تبدیل کردن پول خود و خرید ملک هست و برایش فرقی ندارد که ملک طبقه ۴ بدون آسانسور باشد!!!
در مقابل بازار ضعیف رو داریم که تعداد فروشنده زیاد و تعداد خریدار کم هست. بنابراین مالک فروشنده واقعی است و به دنبال این است که ملکش را سریعتر بفروشد و با شرایط متقاضی کنار می آید و حتی قیمت را هم پایین می آورد.
در بازار اول که تعداد متقاضی زیاد هست و طبیعتا نمی توانیم به همه آنها بازدید بدهیم و در بهترین حالت می توانیم ۱۰ نفر را انتخاب کنیم. بنابراین متقاضی ها را تفکیک و اولویت بندی می کنیم. به این صورت که متقاضی هایی که سلیقه و بودجه نزدیک به هم دارند، در اولویت قرار می گیرند.
و در بازار دوم چون تعداد متقاضی ها کم هست بنابراین تفکیک و اولویت بندی معنایی ندارد و باید به همه آنها مشاوره و خدمات ارائه دهید.
معرفی دفتر مشتری هوشمند فراملک
برای اینکه بتوانید به نحو احسن و با کمترین خطای ممکن مشتری هایتان را ثبت، دسته بندی و اولویت بندی کنید، ما در مجموعه فراملک یک دفتر مشتری هوشمند برایتان طراحی کرده ایم که کاملا رایگان هست و یک هدیه ارزشمند و به شدن کاربردی از طرف فراملک به مشاوران عزیزی هست که در تلاشند مدیریت زمان داشته باشند و بیشترین سهم بازار را بگیرند.
برای آشنایی بیشتر با دفتر مشتری هوشمند فراملک و نحوه دریافت آن ، حتما ویدئو زیر را مشاهده کنید.
‼️ مقالات املاک | فرابلاگ ، مجله تخصصی برای آموزش مشاوران املاک
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.